Hitta de perfekta bad- och badrumslinnena för ditt hem till oslagbara priser

Letar du efter de perfekta bad- och badrumslinnena för ditt hem? Då behöver du inte leta längre! Vi erbjuder ett brett urval av handdukar, badlakan och autres viktiga tillbehör för ditt badrum. Med vårt utbud av produkter av högsta kvalitet har det aldrig varit enklare eller mer kostnadseffektivt att handla online.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Upptäck vårt breda sortiment av bad- och handdukar

Vi är övertygade om att alla har olika smak och behov. Det är därför vi har valt ut ett brett utbud av modeller och stilar. I vår katalog hittar du:

 • Bad- och toaletthanddukar: finns i flera storlekar (inklusive standard eller måttbeställda), de är perfekta för att torka sig efter en dusch eller ett bad.
 • Badhanddukar: större och tjockare än traditionella handdukar, de erbjuder optimal komfort för att svepa in sig efter att ha njutit av vattnet.
 • Toaletthandskar: dessa små fyrkanter av mjukt, absorberande tyg är perfekta för att underlätta den dagliga skötseln.
 • Badmatta: För att undvika att halka när du kliver ur duschen finns det inget som slår en mjuk, halkfri matta att sätta fötterna på.
 • Badrockar: För att hålla värmen efter badet eller för att koppla av hemma är våra badrockar designade i mjuka, absorberande material.

Ett utbud av färger och mönster som matchar din inredning

Vi är måna om att erbjuda dig ett så brett urval av färger och mönster som möjligt. Oavsett om du föredrar sobra, eleganta nyanser, ljusa, livfulla färger eller originella tryck, kommer du säkert att hitta bad- och badrumslinne som passar just dig och ditt hem.

Vikten av att välja rätt tjocklek för ditt badlinne

Badlinne har en viktig egenskap: dess tjocklek. Den mäts i gramvikt (antal gram per kvadratmeter) och har stor betydelse för produktens komfort och uppsugningsförmåga. Ju högre ytvikt, desto tjockare och mjukare linne, men också desto längre tid tar det att torka. Det är därför viktigt att välja med omsorg, utifrån dina preferenser och din dagliga användning. Vi erbjuder en rad olika tjocklekar, från lätt till mycket tjockt, för att passa alla smaker.

Kvalitet framför allt: mjuka, absorberande material

Vår prioritet är att erbjuda dig bad- och handdukar som kombinerar komfort, mjukhet och hållbarhet. Det är därför vi noggrant väljer ut de material som används för att tillverka våra produkter. Våra sortiment består huvudsakligen av :

 • Bomull: naturligt och mjukt att ta på, känt för sin absorptionsförmåga och enkla skötsel.
 • Bambu: badlinne i bambu är tillverkat av en miljövänlig fiber och är exceptionellt mjukt och mer absorberande än bomull.
 • Mikrofiber: syntetiskt och ultra-fint, detta material har fördelen att det torkar snabbt, vilket är idealiskt för sporthanddukar eller resor.

Enkel och säker online-shopping med vår e-handelssajt

För att du ska kunna känna dig trygg när du handlar bad- och handdukar har vi skapat en lättanvänd och helt säker e-handelssajt. Du kan bläddra i vår katalog, jämföra produkter, läsa kundrecensioner och lägga din beställning med bara några få klick. Och om du behöver hjälp finns vårt team av rådgivare till hands för att svara på alla dina frågor och vägleda dig genom dina val.

Dra nytta av våra kampanjer och specialerbjudanden

Vi uppmanar dig att besöka vår webbplats regelbundet för att ta del av våra kampanjer och specialerbjudanden. Oavsett om du vill förnya ditt nuvarande badrumslinne eller ge bort det till någon du tycker om, kan du dra nytta av attraktiva rabatter på ett urval av kvalitetsprodukter.

Allt du behöver göra är att välja de handdukar, badlakan, flaneller, mattor och badrockar som kommer att komplettera ditt hem och göra dina stunder av avkoppling ännu mer njutbara. Så gå vidare och upptäck vårt breda utbud av bad- och badrumslinne till oslagbara priser!