Ansiktsformat glas Opjet [Storlek 8 cm]

Ansiktsformat glas Opjet [Storlek 8 cm]
85,70 kr
Upptäck det stjälkade glaset Opjet, det oumbärliga tillbehöret för din favoritsport: dekorera ditt hem och din trädgård med stil.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Ansiktsformat glas Opjet

Opjet är ett elegant och originellt val för ditt hem och din trädgård. Tillverkat av det berömda varumärket Opjet, kombinerar detta stjälkade glas skönhet och funktionalitet för att ge dig en unik dryckesupplevelse.

Det här stjälkade glaset kännetecknas av sitt fina, detaljerade ansiktsmotiv, som ger en konstnärlig touch till din servis. Med sin eleganta form och rena linjer ger det en sofistikerad touch till din inredning.

Oavsett om du vill sippa på en cocktail på terrassen eller servera vatten på en fin middagsbjudning är det här stjälkade glaset en perfekt följeslagare. Dess generösa storlek gör det till ett mångsidigt val för alla drycker, medan dess solida bas säkerställer optimal stabilitet och hållbarhet.

Det här stjälkade glaset är tillverkat av högkvalitativa material och är både slitstarkt och elegant. Det är också lätt att rengöra och tål maskindisk för enkelt underhåll.

Oavsett om du är en designentusiast eller bara vill ge ditt hem och din trädgård en touch av finurlighet, är Opjet face-glaset ett perfekt val. Det är också en unik och minnesvärd present till vänner och familj.

Nöj dig inte med vanliga glas, välj Opjet face och lägg till en touch av personlighet till din livsstil. Beställ nu och unna dig själv eller dina nära och kära ett glas som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 013202
Färg grå
Färg Grå
Storlek 8 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1