Badlakan - Handdukar

Vårt sortiment av badlakan och handdukar erbjuder dig oklanderlig kvalitet och ojämförlig komfort. Vi har valt de bästa materialen, som bomull, för att erbjuda dig produkter som är mjuka, absorberande och långvariga. För att möta dina behov har vi diversifierat vårt sortiment när det gäller storlek och design.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Våra olika typer av handdukar och badlakan

Vi erbjuder ett brett sortiment av badrumslinne som passar alla smaker och användningsområden. Här är några av de bästa produkterna i vår kollektion:

 • Frottéhanddukar: De är ultra-absorberande och mycket mjuka att ta på, tack vare sin sammansättning av kammad bomull som garanterar större absorptionsförmåga.
 • Badlakan: Detta stora format är perfekt att svepa in sig i efter dusch eller bad och ger en känsla av värme och komfort.
 • Gästhanddukar: Mindre än frottéhanddukar, de är perfekta för att välkomna dina gäster med stil.
 • Gant Badhanddukar: Ett måste i badrummet, de är perfekta för att tvätta kroppen försiktigt.

Välj kvalitet: våra badlakan och handdukar i bomull

Bomull är ett naturligt, mjukt och mycket absorberande material. Det är därför vi har valt att tillverka vårt badrumslinne av detta tyg. Vi väljer noggrant ut den bomull vi använder för att garantera dig en produkt av högsta kvalitet. Dessutom är våra badlakan och handdukar Oeko-Tex-certifierade, vilket innebär att de uppfyller miljöstandarder och är fria från ämnen som är skadliga för hälsan.

Fördelarna med bomull

 • Komfort: Bomull är mjukt och behagligt att ta på.
 • Absorptionsförmåga: Materialet är mycket absorberande, så det torkar bra efter dusch eller bad.
 • Lättskött: Bomullsprodukter är lätta att tvätta och kan utan problem maskintvättas.

För ännu mer komfort och uppsugningsförmåga kan du välja våra handdukar och badlakan i egyptisk bomull. Denna typ av bomull är känd för sin överlägsna kvalitet och exceptionellt mjuka känsla. Du kan också välja handdukar i ekologisk bomull för ett mer ekologiskt och miljövänligt val.

Hitta den perfekta storleken för ditt badrumslinne

Vår kollektion med badlakan och handdukar erbjuder en rad olika storlekar som passar alla situationer och alla familjemedlemmar:

 • Badlakan: Mäter vanligtvis 100x150 cm så att du kan svepa in dig bekvämt efter en dusch eller ett bad.
 • Frottéhandduk: Mäter 50x100 cm och är perfekt för att torka kroppen efter en dusch eller ett bad.
 • Gästhandduk: Denna mindre handduk mäter ca 30x50 cm och är perfekt för att välkomna dina gäster med stil.
 • Gant Handduk: Denna lilla handduk på 15x21 cm är perfekt för att försiktigt tvätta kroppen.

Anpassa ditt badrumslinne med våra olika mönster och färger

Vi erbjuder ett brett urval av färger och mönster för våra sängkläder, så att du kan hitta den stil som passar bäst i ditt hem. Från klassiskt vitt till mer vågade nyanser, geometriska eller blommiga mönster, du kommer garanterat att hitta det badrumslinne som passar dig.

Våra tips för att samordna dina badrumslinne

 1. Koordinera färger: Välj handdukar och badlakan i samma färg eller i kompletterande nyanser för en harmonisk look.
 2. Blandamönster: Var inte rädd för att leka med mönster och texturer för att ge ditt badrum en touch av originalitet. Du kan till exempel kombinera randiga handdukar med enfärgade.
 3. Dekoreramed tillbehör: Lägg till dekorativa element som handdukshängare, korgar eller hyllor för att få ut det mesta av ditt badrumslinne.

Så vänta inte längre med att upptäcka vårt urval av badlakan och handdukar och unna dig kvalitetsbadrumslinne som är både bekvämt och vackert!