Kopp med glasyta Opjet [Storlek 8 cm]

Kopp med glasyta Opjet [Storlek 8 cm]

61,22 kr

49,82 kr

-19%
Lägg till en touch av originalitet och elegans i ditt hem med ansiktsbägaren Opjet, en unik produkt från Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Kopp med glasyta Opjet

Opjet facial tumbler är en unik produkt som kommer att lägga till en touch av originalitet och elegans till ditt hem och trädgård. Detta glas tillverkas av det kända varumärket Opjet och är en perfekt blandning av funktionalitet och design.

Den är tillverkad av högkvalitativt glas och är utformad för att hålla länge och tåla daglig användning. Den ansiktsformade designen är både rolig och modern, vilket gör den till ett perfekt tillskott till alla utrymmen.

Oavsett om du använder den för att sippa på morgonkaffet eller för att servera drinkar på en fest med vänner, kommer denna tumbler att bli ett riktigt samtalsämne. Den unika designen gör det också till en utmärkt present till vänner och familj, oavsett om de är intresserade av dekoration eller bara letar efter något originellt för sitt hem.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är Opjet face glass tumbler också praktisk. Dess kapacitet är perfekt för alla typer av drycker, medan det ergonomiska handtaget gör det lätt att hålla.

Lägg till en touch av fantasi i din vardag med Opjet face cup. Oavsett om du placerar den i köket, vardagsrummet eller trädgården kommer den garanterat att göra intryck. Lägg till den till din samling av dekorativa föremål idag!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 013713
Färg grön
Färg Grön
Storlek 8 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1