Salladsskål Opjet Wabi [Storlek 22 cm]

Salladsskål Opjet Wabi [Storlek 22 cm]

257,09 kr

177,52 kr

-31%
Förgyll ditt bord med Opjet Wabi salladsskål, en elegant skapelse av Opjet för att ge en touch av stil till ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Salladsskål Opjet Wabi

Salladsskålen Opjet Wabi är en riktig juvel för ditt kök, som ger en touch av stil och elegans till ditt bord. Designad av Opjet, ett varumärke känt för sina unika, högkvalitativa skapelser, är denna salladsskål den perfekta blandningen av modern design och traditionellart.

Denna salladsskål är tillverkad med omsorg och är ett verkligt mästerverk av hantverk. Den eleganta designen och de enkla linjerna gör den till ett tidlöst objekt som passar i alla kök. Oavsett om du är en köksentusiast eller en samlare av fina föremål kommer salladsskålen Opjet Wabi att vara ett ovärderligt tillskott till ditt hem.

Salladsskålen är utformad för att vara både funktionell och estetiskt tilltalande och är perfekt för servering av sallader, pasta, frukt eller andra rätter. Den generösa formen och djupet gör den perfekt för stora mottagningar eller familjemiddagar. Du kan också använda den som en dekorativ pjäs för att ge ditt hem en touch av charm.

Salladsskålen är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara elegant utan även hållbar. Den är utformad för att tåla daglig användning och kommer att förbli i perfekt skick i många år. Den släta, glänsande ytan gör den också lätt att rengöra och underhålla.

Salladsskålen Opjet Wabi är det perfekta valet för alla som uppskattar föremål som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Den är också perfekt som present till en vän eller släkting som uppskattar vackra saker. Den eleganta förpackningen gör den till en färdig present för alla tillfällen.

Lägg till en touch av sofistikering i ditt kök med salladsskålen Opjet Wabi. Dess unika design och exceptionella kvalitet gör den till ett favoritobjekt för alla som älskar design och heminredning. Missa inte chansen att äga detta exceptionella föremål och lägg till det i din samling redan idag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 013813
Färg sand
Färg Beige
Storlek 22 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1