Cup pm Opjet Wabi [Storlek 11,5 cm]

Cup pm Opjet Wabi [Storlek 11,5 cm]
73,46 kr
Lägg till en touch av elegans i ditt hem och din trädgård med PM-skålen Opjet Wabi, designad av det berömda varumärket Opjet." Maison Jardin
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Cup pm Opjet Wabi

PM-koppen Opjet Wabi är ett magnifikt tillbehör för ditt hem och din trädgård. Designad av det berömda varumärket Opjet, kombinerar denna skål funktionalitet och estetik för att ge en touch av elegans till ditt hem.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och hållbar. Den eleganta, minimalistiska designen passar perfekt in i alla inredningar, oavsett om de är moderna eller mer traditionella.

Detta fat är mångsidigt. Du kan använda den för att förvara smycken, nycklar eller andra små föremål, eller som fickavdelare i entrén till ditt hem. I trädgården kan den användas för en växt eller ljus för att skapa en mysig atmosfär.

Motivet wabi, inspirerat av japansk filosofi, ger hemmet en känsla av lugn och ro. Med sina rena linjer och naturliga utseende kommer detta fat att förflytta dig till en zen och avkopplande värld.

PM Opjet Wabi är lätt att ta hand om och torkas enkelt av med en mjuk trasa och tvålvatten. Den är också rep- och fläckbeständig, vilket gör den till en praktisk accessoar för vardagsbruk.

Oavsett om du använder den som ett dekorativt eller funktionellt föremål är PM Opjet Wabi -skålen ett måste för alla inredningsentusiaster. Lägg till en touch av lugn och modernitet i ditt hem och din trädgård med denna eleganta och mångsidiga accessoar.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 013818
Färg svart
Färg Svart
Storlek 11,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1