Styv rektangulär skärbräda Opjet [Storlek 30x40 cm]

Styv rektangulär skärbräda Opjet [Storlek 30x40 cm]
66,60 kr
set Tillför en touch av elegans till ditt bord med Opjet rigid cut-out table, designat för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 8

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Styv rektangulär skärbräda Opjet

set styv rektangel decoupage bordsmatta Opjet är det perfekta tillbehöret för att ge ditt bord en touch av elegans. Detta bordsstativ set tillverkas av Opjet, ett varumärke som specialiserar sig på produkter för hem och trädgård, och är både praktiskt och attraktivt.

Tillverkad av ett styvt material, set kommer att ge en stabil bas för dina tallrikar, glas och bestick, vilket förhindrar glidningar och obehagliga olyckor under måltiderna. Den rektangulära formen gör det dessutom enkelt att anpassa till alla bordsstorlekar, oavsett om de är runda eller rektangulära.

Men det som verkligen gör denna set -servis unik är dess vackra utskärning. Med sina fina, eleganta mönster kommer den att ge din bordsdekor en touch av förfining. Oavsett om du väljer en modern eller mer traditionell stil kommer set att passa in perfekt och ge din måltid en sofistikerad touch.

Men det är inte allt: set är också mycket praktisk. Den är lätt att rengöra och allt du behöver göra är att torka av den efter varje måltid. Dessutom är den värmetålig, så att du kan ställa dina varma rätter på den med fullständig sinnesfrid.

set Oavsett om det är för en kväll ute med vänner, en familjemiddag eller en romantisk måltid, kommer Opjet styv rektangel decoupage bordsmatta att vara din allierade för ett elegant, välorganiserat bord. Dess tidlösa design gör den också till en perfekt present till dina nära och kära, som kommer att bli glada över att få ett så praktiskt och elegant dekorativt föremål.

set Så vänta inte längre, lägg till en touch av sofistikering på ditt bord med Opjet styv rektangel decoupage bordslöpare. Denna set bordsservis tillverkas av ett välkänt varumärke inom hem- och trädgårdssektorn och kombinerar praktik och estetik för lyckade och eleganta måltider. Tillgänglig i en rad olika mönster, välj den som bäst passar din stil och låt dig förföras av kvaliteten och charmen hos denna produkt.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 014249
Färg svart
Färg Svart
Storlek 30x40 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1