Stol i sammet Opjet Charline [Storlek 45x45x82 cm]

Stol i sammet Opjet Charline [Storlek 45x45x82 cm]

2 191,45 kr

1 573,80 kr

-28%
Förvandla din interiör med Charline sammetsstol frånOpjet, ett måste för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Stol i sammet Opjet Charline

Upptäck Opjet Charline sammetsstol, ett elegant och bekvämt tillskott till ditt hem eller din trädgård. Med sitt välkända varumärke Opjet erbjuder denna stol tidlös stil och överlägsen kvalitet. Oavsett om du vill skapa en mysig läshörna eller en elegant atmosfär för middagar utomhus, är Opjet Charline sammetsstol det perfekta valet.

Tillverkad av högkvalitativ sammet, är denna stol mjuk att ta på och ger en touch av lyx till alla utrymmen. Den snygga designen och de eleganta linjerna gör den till en riktig pärla i alla rum. Du kommer att känna dig som en kung eller drottning när du sitter på denna bekväma stol.

Sammetstolen Opjet Charline är inte bara estetiskt tilltalande, den är också mycket praktisk. Den robusta metallramen garanterar långsiktig stabilitet och hållbarhet. Så du kan slappna av med tillförsikt och veta att denna stol är byggd för att hålla.

Oavsett om du använder den inomhus eller utomhus är den här stolen perfekt för alla tillfällen. Föreställ dig att du tar en drink på terrassen och sippar på en cocktail, eller läser din favoritbok i vardagsrummet. Oavsett var du placerar den kommer Opjet Charline sammetsstol att ge din inredning en sofistikerad touch.

Dessutom är denna stol också mycket mångsidig. Med sin eleganta, moderna design smälter den perfekt in i alla inredningar. Oavsett om din stil är klassisk, modern eller bohemisk, kommer Opjet Charline stolen att passa alla stilar och ge en touch av charm till din interiör eller exteriör.

Så varför tveka? Lägg till Opjet Charline sammetsstol till din samling nu och skapa ett elegant och bekvämt utrymme i ditt hem. Unna dig lyx och kvalitet med denna stol Opjet, ett måste för alla hem- och trädgårdsentusiaster.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 014288
Färg gul
Färg Gul
Storlek 45x45x82 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1