Jute-matta Opjet Life [Storlek 60x90 cm]

Jute-matta Opjet Life [Storlek 60x90 cm]

326,04 kr

227,50 kr

-30%
Lägg till en naturlig, elegant touch i ditt hem med jute mattan Opjet Life, en unik skapelse av Opjet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Jute-matta Opjet Life

Jute-mattan Opjet Life är ett unikt föremål som ger ditt hem en naturlig och elegant touch. Mattan tillverkas av det kända varumärket Opjet, som specialiserar sig på produkter för hem och trädgård, och kombinerar funktionalitet med estetiskt tilltal.

Jute-materialet som används i designen är känt för sin styrka och motståndskraft, vilket gör det till ett idealiskt val för områden med mycket trafik. Dessutom ger den handvävda strukturen mattan en autentisk, handgjord look som ger en varm dimension till ditt vardagsrum.

Oavsett om du vill använda den som mittpunkt i vardagsrummet, som entrématta eller som dekorativt element i sovrummet, passar Opjet Life jute-mattan perfekt in i alla rum i ditt hem. Dess tidlösa design gör den också till ett klokt val för en mängd olika inredningsstilar, från den mest rustika till den mest moderna.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är denna matta också lätt att underhålla tack vare dess slitstarka natur och dess förmåga att avvisa fläckar. En enkel dammsugning eller sopning är allt som krävs för att hålla den ren och i gott skick.

Med jute-mattan Opjet Life får du en touch av natur och enkelhet i ditt hem, samtidigt som du njuter av en produkt av högsta kvalitet. Lägg till den i din hem- och trädgårdssamling och förvandla ditt utrymme till en elegant och bekväm tillflyktsort. Missa inte chansen att äga denna magnifika matta Opjet designad för att hålla och försköna ditt hem under många år framöver.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 014317
Färg beige/svart/röd
Färg Beige
Storlek 60x90 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1