Krokar för upphängning Opjet Bamboli [Storlek 39x9,5x13 cm]

Krokar för upphängning Opjet Bamboli [Storlek 39x9,5x13 cm]

489,71 kr

363,98 kr

-26%
Dekorera ditt hem med elegans tack vare klädkroken med 3 krokar Opjet Bamboli, ett praktiskt och enkelt sätt att hänga saker på.
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Krokar för upphängning Opjet Bamboli

Klädkroken Opjet Bamboli med 3 krokar är ett viktigt tillbehör för ditt hem eller din trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, är denna klädkrok utformad för att kombinera stil och praktik. Med sina tre krokar kan du enkelt hänga dina ytterkläder, handdukar, väskor och autres föremål.

Tack vare den eleganta, moderna designen kommer denna klädkrok att passa perfekt i alla inredningsstilar. Oavsett om du har en modern, rustik eller bohemisk inredning kommer Opjet Bamboli klädkrok att ge ditt rum en touch av charm och originalitet.

Klädkroken är tillverkad av högkvalitativ bambu och är både robust och lätt. Den är också miljövänlig, eftersom bambu är en förnybar naturresurs. Den naturliga träfinishen ger den dessutom ett varmt och autentiskt utseende.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är Opjet Bamboli klädkrok också mycket praktisk. De tre krokarna ger dig extra förvaringsutrymme för att hålla dina saker inom räckhåll. Inga fler kappor som slängs på soffan eller handdukar i badrummet, tack vare denna klädkrok kommer allt att vara välorganiserat.

Oavsett om du vill använda den i din hall, ditt sovrum, ditt badrum eller till och med i din trädgård, kan Opjet Bamboli klädkrok anpassas till alla rum i ditt hem. Du kan enkelt installera den med de medföljande skruvarna eller genom att fästa den på en vägg med dubbelhäftande tejp (ingår ej).

Slutligen, genom att välja Opjet Bamboli klädkrok, väljer du en kvalitetsprodukt som kommer att vara med dig i många år framöver. Opjet :s engagemang för kundnöjdhet återspeglas i design och tillverkning av varje produkt.

Kort sagt, om du vill lägga till en touch av stil och praktik till ditt hem eller trädgård, är Opjet Bamboli 3-hook klädkrok det perfekta valet. Dess eleganta design, överlägsna kvalitet och funktionalitet gör den till ett måste för alla inrednings- och förvaringsentusiaster. Vänta inte längre med att lägga vantarna på denna klädkrok och dra nytta av dess många fördelar!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015135
Färg naturlig
Färg Beige
Storlek 39x9,5x13 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1