Golvlampa i linne Opjet Saturne [Storlek 130 cm]

Golvlampa i linne Opjet Saturne [Storlek 130 cm]

2 546,48 kr

1 599,64 kr

-37%
Lägg till en touch av lyx och sofistikering i ditt hem med Opjet Saturne golvlampa i linne, en raffinerad skapelse för Maison & Jardin.

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Golvlampa i linne Opjet Saturne

Golvlampan Opjet Saturne i linne är en elegant och raffinerad inredningsdetalj som kommer att ge ditt hem en touch av stil. Golvlampan tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är en perfekt blandning av modern design och naturmaterial.

Med sin linneskärm sprider denna golvlampa ett mjukt, varmt ljus och skapar en lugnande atmosfär i alla rum i ditt hem. Den svarta metallen structure ger lampan en elegant och robust look, medan träfoten ger den en touch av natur och enkelhet.

Golvlampan är inte bara snygg, den är också praktisk. Den har en strömbrytare för enkel användning och kan justeras i höjdled för att passa dina behov. Oavsett om du använder den i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret kommer den att vara det perfekta tillskottet till din inredning.

Som Home & Garden-entusiast kommer du säkert att uppskatta kvaliteten och hållbarheten hos denna golvlampa från Opjet. Den är utformad för att stå emot tidens tand och ge elegant belysning för ditt hem under många år framöver.

Leta inte längre, Opjet Saturne golvlampa i linne är det perfekta valet för att lägga till en touch av sofistikering till din inredning. Vänta inte längre och låt dig förföras av dess tidlösa design och exceptionella kvalitet. Beställ din nu och förvandla ditt hem till en varm och elegant plats.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015150
Färg naturlig
Färg Beige
Storlek 130 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1