Matstol i sammet Opjet [Storlek 51x44x79 cm]

Matstol i sammet Opjet [Storlek 51x44x79 cm]
1 285,49 kr
Upptäck convive-stolen i sammet från Opjet för en touch av komfort och elegans i ditt hem och din trädgård.

Slut i lager

Beskrivning

Matstol i sammet Opjet

Convive-stolen i sammet från Opjet är en riktig juvel för ditt hem. Med sin eleganta, sofistikerade design kommer den att ge din inredning en touch av lyx. Denna stol är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både bekväm och slitstark, perfekt för daglig användning i ditt hem.

Sammetsklädseln ger en mjuk och behaglig känsla, medan det massiva träet structure garanterar att den kommer att stå emot tidens tand. Oavsett om du äter middag med familjen, har en utekväll med vänner eller bara kopplar av med en bra bok, kommer denna stol att ge dig optimal komfort.

Den tidlösa designen passar perfekt med alla inredningsstilar, från den mest klassiska till den mest moderna. Du kan placera den i vardagsrummet, matsalen eller till och med i sovrummet för att skapa en mysig plats att koppla av på. Tack vare sin neutrala färg passar den med alla färger och ger en touch av elegans till alla rum.

Opjet convive stol i sammet är också mycket praktisk. Den ergonomiska sitsen ger bra stöd för ryggen och träbenen ger optimal stabilitet. Dessutom är den lätt och enkel att flytta, så att du kan placera den var du vill.

När du köper den här stolen väljer du en kvalitetsprodukt som kommer att stå sig över tid. Varumärket Opjet är känt för sina förstklassiga kreationer, och den här stolen är inget undantag. Den är resultatet av hantverksskicklighet och känsla för detaljer.

Unna dig själv komfort och elegans med convive-stolen i sammet Opjet. Det är det perfekta valet för att förbättra din interiör och göra dina stunder av avkoppling ännu mer njutbara. Lägg till den till din möbelsamling idag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015251
Färg mullvad
Färg Grå
Storlek 51x44x79 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1