kapselstol med underrede i bouclette-tyg Opjet [Storlek 57x86x49 cm]

kapselstol med underrede i bouclette-tyg Opjet [Storlek 57x86x49 cm]

2 228,18 kr

1 515,52 kr

-32%
Kapselstolen Opjet: elegans och funktionalitet för ditt hem och din trädgård. Upptäck kvaliteten hos varumärket Opjet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

kapselstol med underrede i bouclette-tyg Opjet

Kapselstolen med bouclette-tygbas Opjet är ett elegant och praktiskt val för ditt hem och din trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, kombinerar denna stol komfort och stil för att skapa ett unikt avkopplingsutrymme.

Med sin moderna design och svarta metallben ger denna stol en touch av sofistikering till alla rum. Den mjuka quiltade sitsen ger skön komfort och inbjuder till avkoppling. Oavsett om du läser en god bok, tittar på ditt favoritprogram på TV eller bara kopplar av, är denna stol den perfekta följeslagaren.

Men den här stolen är inte bara vacker att titta på, den är praktisk också. Dess kompakta storlek gör den lätt att flytta runt och passar in i alla utrymmen i ditt hem eller din trädgård. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller på terrassen så passar den här stolen i alla situationer.

Och för dem med en miljövänlig livsstil är kapselstolen med fot i bouclette-tyg Opjet det perfekta valet. Den här stolen är tillverkad av högkvalitativa material och är både hållbar och miljövänlig. Dessutom är den lätt att sköta - torka bara av med en fuktig trasa för att hålla den ren och vacker.

Lägg till en touch av stil och komfort till ditt hem med kapselstolen i bouclette-tyg Opjet. Den är perfekt för hemmet och trädgården och är en riktig tillgång för att skapa en avkopplande och gemytlig miljö. Vänta inte med att unna dig denna praktiska designstol så att du kan få ut det mesta av dina stunder av avkoppling.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015292
Färg svart
Färg Svart
Storlek 57x86x49 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1