Spräcklig skål Opjet Tribu [Storlek 8,5x14,0 cm]

Spräcklig skål Opjet Tribu [Storlek 8,5x14,0 cm]

134,67 kr

94,89 kr

-30%
Försköna ditt hem med den fläckiga skålen Opjet Tribu, en unik del av Maison & Jardin-kollektionen från Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Spräcklig skål Opjet Tribu

Den spräckliga skålen Opjet Tribu är ett elegant och funktionellt dekorativt föremål. Den tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är perfekt för att komplettera din interiör och ge en touch av stil till ditt hem och din trädgård.

Skålen är en blandning av modernt och naturligt med sitt unika spräckliga mönster. Den runda formen och de lätt utsvängda kanterna gör den till ett estetiskt tilltalande föremål som passar alla inredningsstilar.

Skålen är tillverkad av kvalitetsmaterial och är robust och slitstark, vilket garanterar långvarig användning. Den kan användas för att servera mat eller för att hålla dekorativa föremål som ljus eller växter. Den kan också användas utomhus för en picknick eller en måltid på terrassen.

Den tidlösa designen gör den till ett samlarobjekt som kan gå i arv från generation till generation. Den kan också ges som gåva till en vän eller släkting vid ett speciellt tillfälle.

Förutom att skålen är estetiskt tilltalande är den också praktisk. Den är lätt att rengöra och kan användas i mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den till ett praktiskt föremål för vardagsbruk.

Lägg till en touch av sofistikering till ditt hem och din trädgård med den spräckliga skålen Opjet Tribu. Den finns i olika storlekar och färger och hjälper dig att skapa en unik och originell atmosfär i ditt hem. Vänta inte längre med att lägga vantarna på detta eleganta och funktionella inredningsföremål.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015543
Färg grå
Färg Beige
Storlek 8,5x14,0 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1