Kopp Opjet Tribu [Storlek 17 cm]

Kopp Opjet Tribu [Storlek 17 cm]
134,67 kr
Coupelle Opjet Tribu, en touch av stil för ditt hem och din trädgård. Upptäck varumärket Opjet och dess unika design.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Kopp Opjet Tribu

Fatet Opjet Tribu är ett tillbehör för hem och trädgård som kommer att ge ditt hem en touch av elegans och modernitet. Designad av Opjet, denna skål är både praktisk och attraktiv.

Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och har en unik och originell design, inspirerad av forntida stammar. Dess cirkulära form och stammotiv gör den till ett riktigt dekorativt föremål som inte kommer att gå obemärkt förbi i ditt hem.

Fatet är perfekt för förvaring av små vardagsföremål som nycklar, smycken eller mynt, och är också perfekt för att presentera läckra godsaker på dina fester. Den kan också användas som förvaringsutrymme i hallen eller som hållare för dina doftljus.

Dess tidlösa stil passar alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna, bohemiska eller etniska. Den kommer att ge din inredning en touch av karaktär och vara en verklig tillgång för ditt hem och din trädgård.

Tack vare sin robusthet och enkla skötsel kommer Opjet Tribu -skålen att bli ett bestående föremål i din vardag. Det är lätt att rengöra med en fuktig trasa och tål alla stötar.

Unna dig Opjet Tribu -skålen nu och låt dig förföras av dess unika estetik och dess vardagliga användbarhet. Tveka inte att kombinera den medautres produkter från Opjet för att skapa en harmonisk och originell dekoration. Lägg till en touch av tribu till ditt hem och din trädgård med detta magnifika fat!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015565
Färg svart
Färg Svart
Storlek 17 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1