Upphängning Opjet Primitive [Storlek 19 cm]

Upphängning Opjet Primitive [Storlek 19 cm]

489,71 kr

382,46 kr

-22%
Lyft din interiör med Opjet Primitive hängande lampa, ett unikt designföremål från Opjet för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Upphängning Opjet Primitive

Hänglampan Opjet Primitive är ett verkligt mästerverk i design från Opjet. Denna hängande lampa är perfekt för att ge hemmet och trädgården en touch av stil och förkroppsligar elegans och enkelhet. Med sin minimalistiska, moderna design smälter den perfekt in i alla inredningar.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara vacker att se på, utan också hållbar och robust. Den kupolformade skärmen i vitt glas släpper in mjukt, varmt ljus och skapar en rogivande och avkopplande atmosfär i ditt rum.

Oavsett om du placerar den i vardagsrummet, sovrummet eller ute på terrassen kommer den här taklampan att ge din inredning en touch av originalitet och sofistikering. Den eleganta, tidlösa designen gör den till en verklig tillgång i alla rum.

Tillverkningsprocessen för denna pendellampa är miljövänlig, vilket gör den till ett miljövänligt val för ditt hem. Dessutom är den enkel att installera och rapide, så du kan njuta av dess skönhet direkt.

Unna dig en riktig designjuvel med hängande lampa Opjet Primitive. Gör den till mittpunkten i din inredning och låt dig förföras av dess elegans och tidlösa charm. Lägg till en touch av förfining till ditt hem och din trädgård med denna unika hängande lampa.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015639
Färg terrakotta/natur
Färg Vit
Storlek 19 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1