Stol i sammet Opjet Rosem [Storlek 50x57x82 cm]

Stol i sammet Opjet Rosem [Storlek 50x57x82 cm]

1 616,04 kr

1 246,92 kr

-23%
Sammetstolen Opjet Rosem: ett elegant och praktiskt val för ditt hem och din trädgård, av det kända märket Opjet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Stol i sammet Opjet Rosem

Sammetstolen Opjet Rosem är ett elegant och praktiskt tillskott till ditt hem eller din trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, kombinerar denna stol komfort, stil och funktionalitet för den ultimata sittupplevelsen.

Med sin moderna, minimalistiska design passar stolen perfekt in i alla inredningsstilar. Den mjuka, lyxiga sammetsklädseln ger varje rum en sofistikerad touch. Dessutom ger de kraftiga, stabila benen stolen extra stabilitet och hållbarhet.

Oavsett om du vill använda den i vardagsrummet, sovrummet eller ute på terrassen är Opjet Rosem velvet foot chair lämplig för alla situationer. Du kan sitta bekvämt och läsa, arbeta med din laptop eller bara koppla av och titta på en film.

Men den här stolen är inte bara estetiskt tilltalande, den är också mycket praktisk. Det lätt sluttande ryggstödet och armstöden gör att du kan sitta bekvämt under långa perioder utan att känna smärta eller obehag. Dessutom är den lätt och enkel att flytta, vilket gör den till ett perfekt val för små utrymmen eller för de tillfällen då du behöver extra sittplatser.

Som ett ledande varumärke för hem och trädgård garanterar Opjet kvaliteten på sina produkter. Opjet Rosem sammetsfotad stol är tillverkad av högkvalitativa material och exceptionellt hantverk för att ge dig en hållbar och slitstark stol.

Kort sagt, om du letar efter en stol som är snygg, bekväm och praktisk, är Opjet Rosem sammetsstol något för dig. Lägg till den i din möbelsamling och ge din interiör eller exteriör en ny look med denna kvalitetsprodukt från Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015662
Färg sand
Färg Beige
Storlek 50x57x82 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1