Nattduksbord Opjet Troglodyte [Storlek 45x50x30 cm]

Nattduksbord Opjet Troglodyte [Storlek 45x50x30 cm]

1 579,31 kr

1 184,48 kr

-25%
Sätt en unik prägel på ditt hem med nattduksbordet Opjet Troglodyte. En originell möbel för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Nattduksbord Opjet Troglodyte

Upptäck Opjet Troglodyte sängbord, en unik och originell möbel som kommer att ge ditt hem en touch av karaktär. Detta nattduksbord, skapat av Opjet, är ett sant mästerverk av hantverk som kombinerar funktionalitet och estetik.

Nattduksbordet är tillverkat med omsorg och precision och består av material av högsta kvalitet som ger det en osviklig soliditet. Designen, som inspirerats av troglodytbostäder, ger bordet ett rustikt och autentiskt utseende som enkelt smälter in i alla inredningsstilar.

Opjet Troglodyte sängbord är perfekt för sovrummet eller vardagsrummet och erbjuder praktiskt förvaringsutrymme tack vare den rymliga lådan. Du kan förvara dina böcker, tidskrifter och autres små föremål för att hålla ditt vardagsrum organiserat.

Men detta nattduksbord handlar inte bara om förvaring. Det är också ett riktigt blickfång som ett dekorativt föremål. Det ovanliga och originella look ger ditt hem en touch av originalitet och speglar din personlighet.

Som hem- och trädgårdsentusiaster förstår vi vikten av att välja kvalitetsmöbler för att skapa ett varmt och bekvämt vardagsrum. Det är därför vi har valt detta nattduksbord Opjet Troglodyte från vårt breda sortiment av produkter för att uppfylla dina mest krävande krav när det gäller design och kvalitet.

Unna dig detta unika nattduksbord och låt dig förföras av dess charm och originalitet. Du kommer inte att bli besviken på ditt köp och du kommer att kunna njuta av denna exceptionella möbel under många år framöver. Lägg till Opjet Troglodyte sängbord till din samling och lägg till en touch av fantasi i ditt hem eller trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015693
Färg vit
Färg Vit
Storlek 45x50x30 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1