Runda soffbord Opjet (x2) [Storlek 48,5x41/34x38 cm]

Runda soffbord Opjet (x2) [Storlek 48,5x41/34x38 cm]

3 831,97 kr

2 873,98 kr

-25%
set Lägg till en touch av elegans till ditt hem och din trädgård med det högkvalitativa Opjet runda bordet (x2). Ett välkänt och oumbärligt varumärke.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Runda soffbord Opjet (x2)

Det runda soffbordet set Opjet (x2) är ett viktigt tillbehör för ditt hem och din trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, kommer denna högkvalitativa set bordsuppsättning att ge ditt hem en touch av stil och elegans.

Båda placemats är noggrant utformade för att erbjuda en perfekt rund form och oklanderlig finish. De är tillverkade av hållbara, slitstarka material som garanterar långvarig användning. Deras eleganta, tidlösa design passar alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna, klassiska eller rustika.

Detta runda soffbordsskydd från set är det perfekta tillbehöret för att skydda ditt bord från fläckar och repor. Oavsett om du använder ett trä-, glas- eller metallbord kommer dessa bordsunderlägg att ge ett effektivt skydd samtidigt som de ger din inredning en sofistikerad touch.

Dessa bordstabletter är inte bara praktiska, de är också mycket lätta att underhålla. De kan torkas av med en svamp eller tvättas i tvålvatten för att hålla dem skinande rena. Det slitstarka materialet gör dessutom att de tål heta rätter utan risk för brännskador eller skador.

Det runda soffbordet set Opjet (x2) är också perfekt för utomhusbruk. Du kan ta med dem på picknick eller använda dem på din terrass för att njuta av en måltid utomhus samtidigt som du skyddar ditt bord.

Förutom att vara praktiska ger dessa bordstabletter en färgklick till ditt bord. De finns i en rad olika färger, så du kan välja den som bäst matchar din inredning, eller välja flera för att matcha din smak.

Perfekt för vardagsbruk eller speciella tillfällen, dessa placemats ger en touch av förfining till ditt matbord. Oavsett om du har gäster eller bara vill ge dina familjemåltider en sofistikerad touch, kommer dessa bordstabletter att uppfylla alla dina förväntningar.

När du köper set round coffee table Opjet (x2) investerar du i en kvalitetsprodukt som kommer att stå sig över tid. Dess hållbarhet gör det till ett ekonomiskt och ekologiskt köp, där du undviker slöseri med engångsunderlägg.

Kort sagt, set runt soffbord Opjet (x2) är ett viktigt tillbehör för ditt hem och din trädgård. Det är praktiskt, elegant och hållbart och skyddar ditt bord samtidigt som det ger din inredning en touch av stil. Lägg till det i din samling av hem- och trädgårdstillbehör redan idag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015695
Färg beige
Färg Beige
Storlek 48,5x41/34x38 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 2