Ljusstake Opjet Facette [Storlek 5,5x6 cm]

Ljusstake Opjet Facette [Storlek 5,5x6 cm]

232,61 kr

154,63 kr

-34%
Upptäck Opjet Facette ljusstake för att ge en touch av elegans till ditt hem och din trädgård. Tillverkad av Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 12

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ljusstake Opjet Facette

Ljusstaken Opjet Facette är det perfekta valet för att lägga till en touch av elegans i ditt hem eller din trädgård. Ljusstaken tillverkas av det välkända varumärket Opjet och kombinerar stil och funktionalitet på ett perfekt sätt.

Med sin unika design och rena linjer är denna ljusstake en riktig juvel för din inredning. Oavsett om du placerar den på ett soffbord, en hylla eller ute i trädgården kommer den att tillföra en sofistikerad touch till alla utrymmen.

Ljusstaken är tillverkad av material av högsta kvalitet och är inte bara vacker utan även slitstark. Metallfinishen ger den en lyxig look samtidigt som den är hållbar över tid. Du kommer att kunna njuta av dess tidlösa design i många år framöver.

Tack vare den unika geometriska formen ger ljusstaken ett vackert sken när den är tänd. Du kan sätta in ljus i olika storlekar och färger för att skapa en varm och vänlig atmosfär i ditt hem eller din trädgård.

Förutom sin dekorativa funktion är Opjet Facette ljusstake också mycket praktisk. Dess metallbas håller ljusen säkert på plats, så det finns ingen risk att de faller ut eller fattar eld. Dessutom är den lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Oavsett om du letar efter ett dekorativt föremål för ditt hem eller något som lyser upp din trädgård, är Opjet Facette ljusstake det perfekta valet. Dess eleganta design och enastående kvalitet gör den till ett måste för hem- och trädgårdsentusiaster. Lägg till en touch av förfining i ditt hem genom att köpa Opjet Facette ljusstake idag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015770
Färg blå
Färg Blå
Storlek 5,5x6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1