Stol och fåtölj i sammet Opjet Tessa [Storlek 54x41x82 cm]

Stol och fåtölj i sammet Opjet Tessa [Storlek 54x41x82 cm]

1 436,99 kr

978,00 kr

-32%
Unna dig komfort och elegans med denna sammetsstol Opjet Tessa för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Stol och fåtölj i sammet Opjet Tessa

Upptäck den ultimata komforten med vår sammetsfåtölj Opjet Tessa. Denna fåtölj är designad för att kombinera stil och funktionalitet och är perfekt för ditt hem. Tillverkad av det välkända varumärket Opjet, känt för sin eleganta design och exceptionella kvalitet, är denna fåtölj en riktig juvel för ditt hem.

Med sin mjuka sammetsklädsel och ben i massivt trä ger denna fåtölj varje rum en touch av lyx och elegans. Den klassiska, tidlösa designen passar alla inredningsstilar, oavsett om det är i ett vardagsrum, sovrum eller kontor.

Men förutom att den är estetiskt tilltalande är den här fåtöljen också extremt bekväm. Den vadderade sitsen och de ergonomiska armstöden ger optimalt stöd för maximal komfort. Så att du kan koppla av och varva ner medan du läser en bok, tittar på TV eller njuter av en kopp kaffe.

Fåtöljen är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar. Du kommer att kunna njuta av dess komfort i många år utan att behöva oroa dig för att den ska slitas ut. Dessutom är den lätt att hålla ren tack vare det fläckresistenta sammetsöverdraget.

Oavsett om du letar efter en fåtölj till ditt hem eller din trädgård är denna Opjet Tessa fåtölj ett perfekt val. Med en perfekt blandning av stil, komfort och kvalitet kommer den att tillfredsställa alla dina behov. Så vänta inte längre, lägg till en touch av sofistikering i ditt hem med vår sammetsfåtölj Opjet Tessa.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015790
Färg gul
Färg Gul
Storlek 54x41x82 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1