Stol i sammet Opjet Juliette [Storlek 55x47,5x81 cm]

Stol i sammet Opjet Juliette [Storlek 55x47,5x81 cm]

1 285,49 kr

1 102,46 kr

-14%
Upptäck sammetsstolen Opjet Juliette, en symbol för komfort och elegans för ditt hem eller din trädgård. Av Opjet, ett välkänt varumärke. Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Stol i sammet Opjet Juliette

Sammetstolen Opjet Juliette är en symbol för komfort och elegans i hem- och trädgårdsvärlden. Med sitt välkända varumärke Opjet är denna stol en riktig juvel för ditt hem.

Stolen Opjet Juliette är tillverkad av högkvalitativ sammet och ger en känsla av mjukhet och lyx vid varje sittning. Den klassiska, tidlösa designen kompletterar alla inredningar, oavsett om de är moderna, vintage eller traditionella.

Stolen structure är robust och stark, vilket garanterar långvarig och pålitlig användning. Benen i massivt trä ger denna eleganta möbel en sofistikerad touch. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller trädgården, kommer Opjet Juliette stolen att ge en touch av förfining till ditt utrymme.

Den höga ryggen och armstöden ger optimalt stöd för rygg och armar, så att du kan koppla av bekvämt i timmar. Du kan också luta dig tillbaka och läsa en bok, titta på TV eller bara koppla av efter en lång dag.

Denna sammetsstol Opjet Juliette är också lätt att underhålla. Sammetsklädseln är fläckresistent och kan torkas av med en fuktig trasa, så att du kan behålla dess skönhet och fräschör över tid.

Lägg till en touch av lyx och komfort i ditt hem med Opjet Juliette sammetsstol. Dess eleganta design, överlägsna kvalitet och oöverträffade komfort gör den till det perfekta valet för alla som vill förbättra sitt vardagsrum. Upptäck Opjet Juliette -stolen nu och unna dig en riktig juvel för ditt hem och din trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015985
Färg rosa
Färg Rose
Storlek 55x47,5x81 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1