Soffbord i rotting Opjet Mikado [Storlek 58 cm]

Soffbord i rotting Opjet Mikado [Storlek 58 cm]

3 219,83 kr

2 575,86 kr

-20%
Lägg till en touch av sofistikering till din inredning med Opjet Mikado soffbord i rotting, ett måste från Opjet för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Soffbord i rotting Opjet Mikado

Opjet Mikado soffbord i rotting är en riktig juvel för ditt hem. Tillverkat av det kända varumärket Opjet, kombinerar detta soffbord elegans och funktionalitet för att ge en touch av charm till ditt hem eller trädgård.

Soffbordet är tillverkat av högkvalitativ rotting och är både robust och lätt. Den structure vävda rottingen ger bordet en naturlig, autentisk look som passar perfekt med alla inredningsstilar. Oavsett om din inredning är modern, bohemisk eller rustik kommer soffbordet Opjet Mikado att passa in på ett elegant sätt.

Tack vare sin rektangulära form och idealiska storlek är detta soffbord perfekt för användning i många delar av ditt hem eller din trädgård. Placera det i vardagsrummet för tidningar och fjärrkontroller, i vinterträdgården för morgonkaffet eller i trädgården för dryckerna vid en solig grillfest.

Men detta soffbord är inte bara praktiskt: det är också ett riktigt dekorativt föremål i sin egen rätt. Den unika designen i form av mikado ger din interiör en touch av originalitet och gör det till ett riktigt samtalsämne. Dessutom är rottingens naturliga färg lätt att kombinera med alla färger och material, så att du kan anpassa den efter din smak.

Soffbordet Opjet Mikado är inte bara snyggt, det är också praktiskt. Skivan i härdat glas gör det mycket motståndskraftigt mot stötar och repor, samtidigt som det är lätt att rengöra. Du behöver inte oroa dig för fläckar eller märken från dina glas eller koppar.

Detta soffbord är också utformat för att tåla väder och vind, vilket gör det till ett perfekt val för utomhusbruk. Så du kan njuta av din trädgård eller terrass med fullständig sinnesfrid, utan att behöva lägga undan ditt soffbord varje gång.

Kort sagt, Opjet Mikado soffbord i rotting är ett riktigt kvalitetsföremål som kommer att tillföra en touch av charm och funktionalitet till ditt hem eller din trädgård. Dess unika design, hållbarhet och mångsidighet gör det till ett måste-ha val för alla som älskar dekoration och stil. Så vänta inte längre och unna dig detta magnifika soffbord för att lägga till en touch av elegans i ditt hem.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016036
Färg naturlig
Färg Beige
Storlek 58 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1