Svensk snurrstol med loopback och ben i valnötsstil Opjet [Storlek 57x53,5x76cm]

Svensk snurrstol med loopback och ben i valnötsstil Opjet [Storlek 57x53,5x76cm]

3 183,10 kr

2 273,59 kr

-29%
Förnya ditt hem med Opjet Svensk snurrstol i frotté, med sin eleganta, moderna stil. Perfekt för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Svensk snurrstol med loopback och ben i valnötsstil Opjet

Den svenska valnötsstolen från Opjet är en riktig pärla för ditt hem och din trädgård. Med sin eleganta, moderna design kommer elle att ge en touch av modernitet till ditt hem.

Denna stol är tillverkad av högkvalitativa material och kombinerar komfort och hållbarhet. Den mjuka sitsen i frotté är perfekt för avkoppling efter en lång dag på jobbet eller för att njuta av en god bok. Det svängbara ryggstödet gör att du enkelt kan orientera dig för att följa samtal eller njuta av utsikten.

Benen i valnötsstil ger en sofistikerad touch till denna svenska stol, som passar i alla inredningar. Oavsett om din stil är modern, rustik eller klassisk kommer den här stolen att passa perfekt i ditt rum.

Förutom att stolen är estetiskt tilltalande är den också praktisk. Dess vikt léger och kompakta form gör den lätt att flytta och förvara. Elle är perfekt för att skapa ett avkopplande hörn i trädgården eller för att välkomna dina gäster på utomhusfester.

Den svenska valnötsstolen Opjet är det perfekta valet för dem som letar efter en kvalitetsstol till hemmet eller trädgården. Elle är inte bara bekväm och elegant, utan elle är också slitstark och lätt att underhålla.

Lägg till en touch av stil och komfort till ditt utrymme med den svenska valnötsstolen Opjet. Unna dig en välförtjänt stund av avkoppling i denna högkvalitativa stol, utformad för att erbjuda dig det allra bästa inom komfort och design. Beställ nu och njut av en makalös avkopplingsupplevelse.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016067
Färg vit
Färg Vit
Storlek 57x53,5x76cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1