Svensk snurrstol med ben i bokträ Opjet [Storlek 57x53,5x76cm]

Svensk snurrstol med ben i bokträ Opjet [Storlek 57x53,5x76cm]

3 183,10 kr

2 098,16 kr

-34%
Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med den snurrbara svenska stolen Opjet i spänne och bokben.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Svensk snurrstol med ben i bokträ Opjet

Den vridbara svenska lockiga stolen med ben i bokträ Opjet är en riktig juvel för ditt hem eller din trädgård. Stolen är designad av det kända varumärket Opjet och kombinerar elegans, komfort och funktionalitet för att ge ditt hem en touch av stil.

Den svenska stolen är tillverkad av högkvalitativa material och har en praktisk svängmekanism som gör att du enkelt kan flytta runt den. Benen i bok ger en varm och naturlig touch till din inredning. Dessutom ger dess mjuka, plyschiga lock dig optimal komfort för att koppla av efter en lång dag.

Den svenska snurrfåtöljen med bokben Opjet är inte bara bekväm, den ser också bra ut. Den eleganta, moderna designen passar perfekt in i tous alla inredningsstilar. Oavsett om den står i vardagsrummet, sovrummet eller på terrassen kommer den här stolen att ge rummet en sofistikerad touch.

Förutom att vara funktionell och attraktiv är denna stol också mycket praktisk. Tack vare dess vridmekanism kan du enkelt ändra position för att hitta det bästa sättet att koppla av. Dessutom är elle lätt och enkel att flytta, vilket gör den till ett perfekt val för små utrymmen.

Leta inte längre än Opjet Svensk bokstol för ditt hem eller din trädgård. Dess eleganta design, komfort och praktiska egenskaper gör den till ett måste för tous inredningsentusiaster. Unna dig denna unika möbel och förvandla ditt utrymme till en oas av frid.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016068
Färg vit
Färg Vit
Storlek 57x53,5x76cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1