Svensk snurrstol Opjet [Storlek 57x53,5x76cm]

Svensk snurrstol Opjet [Storlek 57x53,5x76cm]

2 828,06 kr

2 047,34 kr

-28%
Upptäck den svenska snurrstolen Opjet, den perfekta kombinationen av elegant design och absolut komfort för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Svensk snurrstol Opjet

Den svenska snurrstolen Opjet är en produkt av högsta kvalitet som kommer att ge en elegant och praktisk touch till ditt hem eller din trädgård. Med sin klassiska svenska design och svängbara ben är denna stol både funktionell och estetiskt tilltalande. Stolen tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är utformad för att hålla länge och stå emot tidens tand.

Oavsett om du vill koppla av i din soliga trädgård eller lägga till bekväma sittplatser i ditt hem, är Opjet svenska snurrstol det perfekta valet. Dess structure tillverkad av högkvalitativt trä ger optimal stabilitet och styrka, medan dess vadderade sits och ergonomiska ryggstöd ger ultimat komfort.

Denna svenska snurrstol är också mycket praktisk, eftersom den kan vridas 360 grader, så att du enkelt kan flytta runt utan att behöva flytta själva stolen. Detta gör den också till ett utmärkt val för små utrymmen där varje centimeter räknas.

Dess tidlösa, eleganta stil gör den till ett perfekt komplement till alla inredningar, oavsett om det är ett modernt hem eller ett rustikt lantställe. Du kan också välja mellan en mängd olika färger för att hitta den som bäst passar ditt utrymme.

Förutom att vara bekväm och attraktiv är den svenska snurrstolen Opjet också lätt att underhålla. Det högkvalitativa tygöverdraget är fläckavvisande och kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Så du kan njuta av din stol utan att oroa dig för fläckar eller spill.

Kort sagt, Opjet Svensk snurrstol är ett perfekt val för dem som letar efter komfort, stil och praktiska egenskaper i ett. Lägg till denna kvalitetspjäs i ditt hem eller din trädgård och njut av bekväma, eleganta sittplatser under många år framöver. Beställ nu och få en svensk touch på din vardag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016072
Färg beige
Färg Beige
Storlek 57x53,5x76cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1