Kvadratisk bordsduk Opjet Sixties Juliette [Storlek 160x160 cm]

Kvadratisk bordsduk Opjet Sixties Juliette [Storlek 160x160 cm]

575,41 kr

381,24 kr

-34%
Inred ditt hem med stil med den fyrkantiga bordsduken Opjet Sixties Juliette. Den färgglada retrodesignen ger ditt hem en elegant touch.

Slut i lager

Beskrivning

Kvadratisk bordsduk Opjet Sixties Juliette

Den kvadratiska bordsduken Opjet Sixties Juliette är en riktig juvel för ditt hem. Med sin retro och färgglada design ger den en elegant och originell touch till din inredning. Tillverkad av det prestigefyllda varumärket Opjet, känt för sin expertis och kvalitet, är denna bordsduk det perfekta tillbehöret för att förbättra ditt bord.

Dess kvadratiska format gör den perfekt för alla bord, oavsett om de är runda eller rektangulära. Det högkvalitativa tyget är både mjukt att ta på och slitstarkt, vilket gör det till en produkt med lång livslängd. Den är också lätt att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för daglig användning.

Mönstret Sixties Juliette, i ljusa, syrliga färger, ger ditt hem en glad och modern touch. Det är ett originellt och unikt tryck som ger din inredning en touch av fantasi. Den här bordsduken ger rummet en glad och varm atmosfär, oavsett om det är för en familjemiddag, en romantisk middag eller en brunch med vänner.

Tack vare sin mångsidighet passar den här bordsduken till alla inredningsstilar. Oavsett om du har en modern, klassisk eller bohemisk inredning kommer den att smälta in perfekt i din omgivning. Den kan också användas utomhus för att sätta färg på trädgården eller terrassen när vädret är fint.

Förutom sin oemotståndliga estetik är den fyrkantiga bordsduken Opjet Sixties Juliette också miljövänlig. Den är tillverkad av hållbara, miljövänliga material som bidrar till att skydda vår planet. Så genom att köpa denna produkt gör du din del för miljön, samtidigt som du dekorerar ditt hem med stil.

Oavsett om du är en inredningsentusiast eller bara letar efter en kvalitetsprodukt till ditt hem, är Square Tablecloth Opjet Sixties Juliette ett perfekt val. Den kombinerar design, funktionalitet och hållbarhet för en överlägsen kvalitetsprodukt. Gå vidare och unna dig denna bordsduk för att lägga till en touch av pizzazz till ditt hem.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016208
Färg sand
Färg Beige
Storlek 160x160 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1