Förkläde Opjet Sixties Brigitte [Storlek 70x80 cm]

Förkläde Opjet Sixties Brigitte [Storlek 70x80 cm]

195,89 kr

183,76 kr

-6%
Ge ditt kök en retrokänsla med förklädet Sixties Brigitte från Opjet. Perfekt för dekorälskare vintage. Tillgänglig nu.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Förkläde Opjet Sixties Brigitte

Förklädet Opjet Sixties Brigitte är det perfekta tillbehöret för att ge ditt kök en touch av stil vintage. Förklädet är designat av Opjet, en specialist på inredningsdesign, och kombinerar elegans och funktionalitet.

Förklädet är inspirerat av 60-talet och den berömda ikonen Brigitte Bardots charm och är en hyllning till den glamorösa retro-eran. Med sitt svartvita prickiga tryck och V-ringning påminner det perfekt om den tidens retrochicaesprit.

Förklädet är tillverkat av högkvalitativa material och är både slitstarkt och bekvämt att bära. Den justerbara midjan anpassar sig till alla kroppsformer och ger optimal komfort för alla dina köksaktiviteter.

De praktiska fickorna gör att du kan ha dina redskap nära till hands samtidigt som du ser snygg ut på look. Oavsett om du är en nybliven kock eller en erfaren kock kommer detta förkläde att följa med dig på alla dina kulinariska äventyr.

Men det är inte allt! Detta förkläde kan också användas påautres andra tillfällen än matlagning. Oavsett om det är för trädgårdsarbete, DIY eller till och med en picknick, kommer det att vara din perfekta allierade för att skydda dina kläder samtidigt som du lägger till en touch av stil till dina utomhusaktiviteter.

Unna dig själv eller dina nära och kära detta magnifika förkläde Opjet Sixties Brigitte för att lägga till en touch av nostalgi och klass till ditt hem och din trädgård. Det är också en originell presentidé till alla som älskar retroinredning och 60-talet.

Missa inte detta unika och trendiga förkläde. Lägg till det till din inredningssamling nu, eller använd det som en praktisk och snygg accessoar för alla dina aktiviteter hemma och i trädgården. Beställ nu och lägg till en touch av retrostil i din vardag!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016214
Färg svart
Färg Svart
Storlek 70x80 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1