Sextiotal rectange kudde Opjet Juliette [Storlek 40x60 cm]

Sextiotal rectange kudde Opjet Juliette [Storlek 40x60 cm]

379,52 kr

302,15 kr

-20%
Upptäck den rektangulära kudden Sixties Opjet Juliette, ett måste för att ge ditt hem en touch av retro-elegans. Genom Opjet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Sextiotal rectange kudde Opjet Juliette

Den rektangulära kudden Sixties Opjet Juliette är ett måste för alla som älskar snygg retrodesign. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, är denna kudde den perfekta blandningen av stil och komfort för ditt hem och din trädgård.

Med sin unika rektangulära form kommer denna kudde att ge en touch av sofistikering till alla rum i ditt hem. Oavsett om du har den i soffan, sängen eller trädgårdsstolen kommer Sixties-kudden Opjet Juliette att ge en touch av färg och stil till din inredning.

Det eleganta och färgstarka sextiotalsmotivet på kuddens framsida är en riktig hyllning till modernismens och kreativitetens era. De ljusa, djärva nyanserna av gult, blått och rose kombineras perfekt för att skapa en unik och iögonfallande design.

Men Opjet Juliette sixties cushion är inte bara ett dekorativt element, den är också extremt bekväm. Kudden är tillverkad av högkvalitativa material, är mjuk att ta på och ger optimalt stöd för rygg och nacke. Så du kan koppla av och varva ner bekvämt när du beundrar denna vackra kudde.

Kudden är dessutom slitstark och hållbar. Den är utformad för att tåla vardagligt slitage och för att klara tidens tand. Så du kan njuta av den i många år framöver utan att behöva oroa dig för att byta ut den.

Oavsett om du är en designentusiast, älskar retrostil eller bara letar efter en bekväm kudde för ditt hem eller din trädgård, är Opjet Juliette sixties cushion något för dig. Den är perfekt för att ge ditt hem en touch av färg och personlighet och erbjuder ultimat komfort.

Så vänta inte längre och lägg till Sixties rektangulär kudde Opjet Juliette till din heminredningssamling. Du kommer inte att vilja vara utan den!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016231
Färg brun
Färg Brun
Storlek 40x60 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1