Väggdekoration av handgjord papier-maché Opjet [Storlek 23x10 cm]

Väggdekoration av handgjord papier-maché Opjet [Storlek 23x10 cm]

195,89 kr

178,74 kr

-9%
Skapa en unik interiör med handgjord väggdekor i papier-maché från Opjet. För ett stilrent och trendigt hem.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Väggdekoration av handgjord papier-maché Opjet

Den handgjorda väggdekorationen i papier mâché från Opjet är ett unikt föremål som kommer att ge ditt hem en touch av originalitet och kreativitet. Dekorationen är handgjord av det prestigefyllda varumärket Opjet och är ett verkligt konstnärligt mästerverk som kommer att glädja inredningsentusiaster.

Detta konstverk frånart är resultatet av exceptionellt hantverk och noggrann uppmärksamhet på detaljer. Hantverkarna påOpjet har använt högkvalitativ papier-maché för att skapa en elegant, lätt struktur. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa ett raffinerat och unikt slutresultat.

Väggdekorationen Opjet hand papier-maché är inspirerad av naturen och dess organiska former. Designen är modern och ren, med enkla linjer och fina kurvor. Dess minimalistiska estetik gör att den lätt kan integreras i alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna, bohemiska eller skandinaviska.

Förutom att vara ett dekorativt inslag kan denna väggdekoration också användas för att ge ditt hem en touch av färg. Den finns i en rad livfulla färger och kan väljas för att passa dina personliga preferenser eller för att skapa en kontrast till din befintliga inredning.

Varje väggdekoration i papier-maché från Opjet är handgjord och unik och har sina egna brister, vilket ger den en autentisk charm och en unik personlighet. Du kan vara säker på att du har ett äkta verk frånart som inte liknar något annat.

Denna väggdekoration kan sättas upp i alla rum i huset, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet, arbetsrummet eller till och med badrummet. Den kan hängas ensam eller i grupp för att skapa en slående effekt. Den lätta vikten gör den enkel att installera och kräver inget större arbete.

Som en del avOpjet:s Home & Garden-kollektion är denna handgjorda väggdekoration i papier-maché också en perfekt present till dina nära och kära. Ge dem en unik, handgjord bit avart som kommer att ge en touch av sofistikering till deras hem.

Kort sagt, Opjet väggdekoration i papier mâché är ett exceptionellt föremål som kombinerar kvalitet, originalitet och kreativitet. Den återspeglar talangen hos hantverkarna påOpjet och kommer att ge en touch av elegans till ditt hem. Vänta inte längre med att lägga till detta konstverk frånart till din dekorativa samling, eller ge det som en gåva till dina nära och kära.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016267
Färg vit
Färg Vit
Storlek 23x10 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1