Spegel Opjet Ex-voto [Storlek 28 cm]

Spegel Opjet Ex-voto [Storlek 28 cm]

452,98 kr

300,93 kr

-34%
Lägg till en touch av elegans i ditt hem eller din trädgård med spegeln Opjet Ex-voto, en exceptionell pjäs från Opjet." Opjet MaisonJardin
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Spegel Opjet Ex-voto

Spegeln Opjet Ex-voto är en exceptionell pjäs som kommer att ge en touch av elegans och sofistikering till ditt hem eller din trädgård. Denna spegel är designad av det prestigefyllda varumärket Opjet och kombinerar modern design och vintage -inspiration för ett unikt resultat.

Denna spegel från ex-voto är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara estetiskt tilltalande utan även funktionell. Med sina generösa mått och förgyllda metallram är den perfekt för att klä upp en tom vägg och sprida ljus i ditt hem.

Inspirationen från ex-voto ger spegeln en andlig och symbolisk dimension, vilket gör den till ett dekorativt föremål i sig själv. Den fina, utmejslade designen påminner om föremål frånart och ger ditt hem eller din trädgård en touch av andlighet.

Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller trädgården - spegeln Opjet Ex-voto passar perfekt in i alla inredningsstilar. Dess tidlösa utseende och oklanderliga finish gör den till ett samlarobjekt i sig.

Lägg till en touch av lyx och förfining i ditt hem med spegeln Opjet Ex-voto. Oavsett om det är till dig själv eller som gåva är denna spegel det perfekta valet för alla speciella tillfällen.

Vänta inte längre med att lägga till denna exceptionella spegel till din inredningssamling. Dess unika design och oklanderliga kvalitet gör den till en långsiktig investering för ditt hem eller din trädgård. Skäm bort dig själv med spegeln Opjet Ex-voto och låt dig förföras av dess tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016279
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek 28 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1