Solspegel Opjet GM [Storlek 42,7 cm]

Solspegel Opjet GM [Storlek 42,7 cm]

942,69 kr

609,44 kr

-35%
Lägg till en touch av sofistikering i ditt hem med sunburst-spegeln Opjet GM, designad av det berömda varumärket Opjet för Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Solspegel Opjet GM

Solspegeln Opjet GM är en elegant och raffinerad accessoar som ger ditt hem en sofistikerad touch. Spegeln är designad av det berömda varumärket Opjet, som specialiserar sig på produkter för hem och trädgård, och är både funktionell och dekorativ.

Med en diameter på 80 cm är denna stora spegel perfekt för att skapa ett blickfång point i vilket rum som helst. Den solformade designen ger en touch av ljus och värme till din inredning. Oavsett om du placerar den i vardagsrummet, sovrummet eller badrummet kommer spegeln omedelbart att dra till sig uppmärksamhet och ge karaktär åt ditt rum.

Spegeln är tillverkad av högkvalitativa material och är både solid och hållbar. Den förgyllda metallramen är fint utformad och ger din bostad en touch av lyx. Den cirkulära formen är dessutom tidlös och passar alla inredningsstilar, oavsett om den är modern, bohemisk eller klassisk.

Sunburst-spegeln Opjet GM är också extremt mångsidig. Du kan använda den som väggspegel eller placera den på en byrå eller en hylla för att skapa en djup effekt i ditt rum. Den kan också användas som sminkspegel i hallen eller omklädningsrummet, för en sista titt innan du går ut.

Förutom att vara ett dekorativt föremål är denna spegel också praktisk. Den stora diametern gör att du kan se hela dig själv, perfekt för att kontrollera din outfit innan du går. Dessutom kommer den soliga formen att göra din dag lite gladare, även under de tristaste av dagar.

Lägg till en touch av glamour i ditt hem med solskensspegeln Opjet GM. Oavsett om du är en inredningsentusiast eller bara letar efter en accessoar för att lysa upp ditt hem, är denna spegel något för dig. Förlita dig på kvaliteten och stilen hos varumärket Opjet för att ge en touch av sofistikering till ditt hem och din trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016280
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek 42,7 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1