Spegel med hjärta Opjet [Storlek 10,6x1,3x24,5 cm]

Spegel med hjärta Opjet [Storlek 10,6x1,3x24,5 cm]

146,92 kr

105,66 kr

-28%
Elegans och skönhet förenas i hjärtspegeln Opjet. Ett unikt föremål för ditt hem och din trädgård, signerat av varumärket Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Spegel med hjärta Opjet

Upptäck elegansen och skönheten i hjärtspegeln Opjet, ett unikt föremål från Opjet för ditt hem och din trädgård. Med sin eleganta, moderna design kommer denna spegel att ge en touch av charm till alla rum i ditt hem.

Spegeln är tillverkad med omsorg av det kända varumärket Opjet och är både funktionell och dekorativ. Dess hjärtformade ram ger den en romantisk, tidlös charm, medan dess metallfinish ger den en modern, elegant touch.

Oavsett om du placerar den i sovrummet, vardagsrummet eller trädgården kommer hjärtspegeln Opjet att vara ett perfekt tillskott till din inredning. Den kommer att reflektera ljuset och visuellt förstora utrymmet, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär.

Dessutom har denna spegel också ett hantverk av högsta kvalitet. Materialen som används är hållbara och slitstarka, så spegeln kommer att hålla länge. Den är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett praktiskt val för ditt hem och din trädgård.

Unna dig själv eller dina nära och kära en riktig inredningsdetalj med hjärtspegeln Opjet. Dess unika design och exceptionella kvalitet gör den till den perfekta gåvan för alla tillfällen.

Ge ditt hem och din trädgård en touch av romantik och elegans med hjärtspegeln Opjet. Det kommer säkert att göra ett uttalande och bli en viktig del av din inredning. Missa inte detta samlarobjekt från Opjet. Beställ nu och förgyll din vardag med en touch av charm.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016281
Färg vit
Färg Vit
Storlek 10,6x1,3x24,5 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1