Grattis på födelsedagen pappershandduk Opjet (x20) [Storlek 33x33 cm]

Grattis på födelsedagen pappershandduk Opjet (x20) [Storlek 33x33 cm]
63,29 kr
Sätt en festlig prägel på hemmet med Opjet pappersservetter. Perfekt för alla speciella tillfällen.
Lägg till i önskelista

Säljs av 12

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Grattis på födelsedagen pappershandduk Opjet (x20)

Happy Birthday pappersservett Opjet är den perfekta accessoaren för att fira alla speciella tillfällen i ditt hem. Med sin eleganta design och livfulla färger kommer den att ge bordet en sofistikerad touch och göra dina gäster ännu gladare och mer festliga.

Dessa pappersservetter tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är inte bara estetiskt tilltalande, de är också av hög kvalitet. De är mjuka att ta på och starka, vilket gör dem perfekta för att torka händer och ansikten utan att de går sönder.

Oavsett om det är en födelsedagsfest, en familjefest eller en middagsbjudning med vänner, kommer dessa pappersservetter att vara det perfekta tillskottet till dina bordsdekorationer. Med sitt "happy birthday"-motiv kommer de att ge din tillställning en touch av glädje och festlighet.

Pappersservetterna är tillverkade av miljövänliga material och är därför också ett miljövänligt alternativ för dina fester. Så du kan njuta av din fest med sinnesfrid påesprit.

Denna förpackning innehåller 20 pappersservetter, tillräckligt för en liten mottagning eller familjemiddag. Den praktiska och snygga förpackningen gör att du enkelt kan förvara dem och ha dem till hands för alla framtida tillfällen.

Lägg till en touch av klass och skoj i ditt hem med Happy Birthday pappersservetter Opjet. Beställ dem nu och gör dig redo att glädja dina gäster vid nästa fest!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016422
Färg svart/guld/vit
Färg Svart
Storlek 33x33 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 20