Pappershandduk Opjet Pasta (x20) [Storlek 33x33 cm]

Pappershandduk Opjet Pasta (x20) [Storlek 33x33 cm]
56,31 kr
Lägg till en touch avItalie på ditt bord med Opjet Pasta pappersservett, perfekt för pasta- och matlagningsentusiaster. Hem & Trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 12

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Pappershandduk Opjet Pasta (x20)

Pappersservetten Opjet Pasta är ett måste för alla som älskar pasta och det italienska köket. Med sin färgglada och originella design kommer den att ge en touch av stil till ditt bord och göra dina måltider ännu godare.

Pappersservetten är tillverkad av Opjet, specialister på produkter för hem och trädgård, och är av exceptionell kvalitet. Den är tillverkad av tre lager absorberande papper, vilket gör den både slitstark och mjuk att ta på.

Varje förpackning innehåller 20 handdukar, tillräckligt för att täcka behoven hos hela din familj eller dina gäster på en middagsbjudning. Dessutom är de enkla att använda och slänga efter användning, så att du kan njuta av din måltid utan att behöva oroa dig för att diska.

Oavsett om du är värd för en familjemiddag, en grillfest med vänner eller en fest med italienskt tema, kommer Opjet Pasta pappersservetter att vara det perfekta tillskottet till din inredning. Det färgglada pastamotivet kommer att ge bordet en rolig touch och glädja dina gäster.

Men denna servett är inte bara en dekorativ accessoar, den är också mycket praktisk. Tack vare formatet 33x33 cm är den tillräckligt stor för att torka händerna och munnen på även de mest giriga gästerna, men ändå tillräckligt kompakt för att enkelt kunna förvaras i en låda eller picknickväska.

Dessutom är Opjet Pasta pappersservetter miljövänliga. Den är tillverkad av återvunnet papper och är biologiskt nedbrytbar, vilket gör den till ett miljövänligt val för ditt hem och din trädgård.

Kort sagt, Opjet Pasta pappersservett är en kvalitetsprodukt som är praktisk, attraktiv och miljövänlig. Oavsett om du är ett fan av det italienska köket eller bara letar efter en originell servett för dina måltider, kommer du att älska den. Så lägg till den i din samling av hem- och trädgårdstillbehör idag!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016425
Färg svart/röd/vit
Färg Vit
Storlek 33x33 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 20