Ljusburk för flykt Opjet [Storlek 8,3x9,7 cm]

Ljusburk för flykt Opjet [Storlek 8,3x9,7 cm]

171,40 kr

115,57 kr

-33%
Med ljuskannan Opjet kommer du bort från allt - den perfekta accessoaren för elegant belysning av hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ljusburk för flykt Opjet

Ljuslyktan "evasion" frånOpjet är ett måste för alla inredare. Denna ljusstake är designad med omsorg och tillverkad av det välkända varumärket Opjet och kombinerar elegans och funktionalitet för att ge en touch av charm till alla utrymmen.

Denna ljusstake är en riktig juvel för hemmet och trädgården. Den cylindriska formen i transparent glas låter ljuset skina igenom på ett fint sätt och skapar en varm och rogivande atmosfär. Den perfekta storleken gör att den kan användas både inomhus och utomhus, för att lysa upp ett trädgårdsbord eller ge en romantisk touch till en romantisk kväll.

Ljuskannans design är inspirerad av verklighetsflykt och resor, med präglade motiv av flygande fåglar. Dessa subtila detaljer ger ljuskannan en touch av poesi och äventyr och gör den till ett dekorativt föremål i sin egen rätt.

Ljuskannan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både robust och elegant. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den idealisk för vardagsbruk eller speciella tillfällen.

Oavsett om du vill skapa en varm atmosfär i ditt vardagsrum, lysa upp din terrass för en kväll ute med vänner eller ge bort en originell present, kommer ljuskannan "evasion" frånOpjet att uppfylla alla dina förväntningar. Dess tidlösa stil och kvalitet gör den till ett objekt som kommer att stå sig över tid utan att förlora något av sin charm.

Kort sagt, ljusburken "evasion" frånOpjet är ett verkligt måste för alla som älskar dekoration och trädgårdsskötsel. Lägg till en touch av flykt och poesi i ditt vardagsrum med detta unika och eleganta föremål, designat av det välkända varumärket Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016470
Färg brun
Färg Brun
Storlek 8,3x9,7 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1