Blomfat Opjet [Storlek 15 cm]

Blomfat Opjet [Storlek 15 cm]
122,43 kr
Sublimera din inredning med blomfatet Opjet. En elegant skapelse från Opjet för raffinerad stil i ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Blomfat Opjet

Upptäck skönheten och elegansen i blomsterfatet Opjet, en skapelse av det välkända varumärket Opjet. Detta fat är perfekt för att ge hemmet och trädgården en touch av stil och är ett måste för alla inredningsentusiaster.

Fatet är tillverkat med omsorg om detaljer och överlägsen kvalitet och är ett riktigt mästerverk. Den fina, raffinerade blomdesignen gör det till ett unikt dekorativt föremål som kommer att sticka ut i alla rum.

Oavsett om du använder den för att förvara smycken, nycklar eller bara för att dekorera ett bord så är den här skålen både funktionell och vacker. Dess smidighet och lätthet gör den också till en perfekt present till dina nära och kära.

Det här fatet är inte bara vackert, det är också hållbart. Det är tillverkat av kvalitetsmaterial och kommer att stå emot tidens tand och vara ett tidlöst tillskott till din dekorativa samling.

Lägg till en touch av natur och femininitet i ditt hem med Opjet blomfat. Den finns i en rad olika färger så att du kan välja den som bäst passar din stil och inredning.

Förvandla ditt hem och din trädgård till en oas av frid med Opjet blomfat. Ett måste för alla som älskar natur och dekoration.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016484
Färg grön
Färg Grön
Storlek 15 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1