Brinnande ljus autentiskt fikonmeddelande Opjet

Brinnande ljus autentiskt fikonmeddelande Opjet

257,09 kr

227,10 kr

-12%
Upptäck elegansen hos Opjet fikonljus, för en touch av äkthet i ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 8

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Brinnande ljus autentiskt fikonmeddelande Opjet

Opjet ljus med sitt autentiska fikonbudskap är ett måste för ditt hem och din trädgård. Ljusen tillverkas av det välkända varumärket Opjet och skapar inte bara en varm och avkopplande atmosfär, utan ger också ditt hem en sofistikerad touch.

Opjet fikonljus tillverkas med omsorg och uppmärksamhet, med kvalitetsingredienser för en ren, långvarig bränning. Varje ljus har ett unikt budskap som ger din inredning en personlig touch. Oavsett om du vill skapa en romantisk atmosfär eller lugna din esprit efter en lång dag, kommer dessa ljus att uppfylla dina behov.

Förutom sin berusande fikondoft är dessa ljus också utformade för att hålla länge. Med en brinntid på upp till 30 timmar kommer du att kunna njuta av deras mjuka sken och subtila doft under många kvällar framöver. Den eleganta, moderna förpackningen gör dem dessutom till en perfekt present till dig eller dina nära och kära.

Skapa en känsla av lyx och komfort i ditt hem med Opjet fikonljus. Oavsett om du använder dem för att lysa upp vardagsrummet, sovrummet eller trädgården kommer dessa ljus att vara ett perfekt tillskott till din inredning. Vänta inte längre och unna dig själv eller dina nära och kära en oförglömlig doftupplevelse med Opjet candles.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016563
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1