Brinnande ljus läckra lavendel budskap Opjet

Brinnande ljus läckra lavendel budskap Opjet

330,55 kr

269,34 kr

-19%
Upptäck de läckra lavendelljusen frånOpjet för den perfekta lugnande atmosfären i ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 8

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Brinnande ljus läckra lavendel budskap Opjet

Opjet läckra lavendel meddelanden brinnande ljus är det perfekta tillskottet till ditt hem för att skapa en lugnande och avkopplande atmosfär. Ljusen tillverkas av det kända varumärket Opjet och är designade för att ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

Lavendel är en ikonisk doft som är känd för sina lugnande och avkopplande egenskaper. Med dessa lavendelljus kan du njuta av en subtil och utsökt doft som fyller ditt hem med en lugn och fridfull atmosfär. Oavsett om det är för en romantisk kväll eller bara för att koppla av efter en lång dag, kommer dessa ljus att vara din perfekta följeslagare.

Förutom sin gudomliga doft har dessa ljus också ett inspirerande budskap ingraverat på ytan. Varje ljus har sitt eget unika budskap, som kanske påminner dig om att ta tid för dig själv, eller kanske uppmuntrar dig att följa dina drömmar. De inspirerande budskapen ger varje ljus en personlig touch och gör det till en perfekt present till nära och kära eller ett sätt att påminna sig själv om att vara positiv.

Lavendelljusen är tillverkade av ingredienser av högsta kvalitet och är dessutom miljövänliga. De är tillverkade av naturligt sojavax, vilket gör dem giftfria och säkra för din hälsa och ditt hem. Dessutom brinner de längre än traditionella ljus, så att du kan njuta av deras lugnande doft i många timmar.

Dessa läckra lavendeldoftande ljus Opjet är perfekta för att skapa en avkopplande atmosfär i vardagsrummet, sovrummet eller till och med badrummet och är ett måste för alla hem- och trädgårdsälskare. Lägg till en touch av lyx och välbefinnande i ditt liv med dessa exceptionella ljus. Köp dem idag och låt deras berusande doft ta dig med på en resa av avkoppling och lugn.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016566
Färg lila
Färg Violett
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1