Brinnande ljus med ett underbart patchouli-budskap Opjet

Brinnande ljus med ett underbart patchouli-budskap Opjet

330,55 kr

217,68 kr

-34%
Upptäck Opjet patchouli message candles för en underbar atmosfär i hemmet. Ett måste för alla som älskar inredning!

Slut i lager

Beskrivning

Brinnande ljus med ett underbart patchouli-budskap Opjet

Upptäck den förtrollande kraften i kollektionen "Merveilleux Patchouli" av brännbara ljus frånOpjet som lyser upp ditt hem och din trädgård. Dessa eleganta och sofistikerade ljus är speciellt framtagna för att ge ditt hem en varm och avkopplande atmosfär. Varje ljus är noggrant handgjort med ingredienser av högsta kvalitet för en ren, långvarig bränning. Den förtrollande doften av patchouli förflyttar dig till en värld av lugn och välbefinnande.

Varumärket Opjet är känt för sina exklusiva produkter och sin omsorg om detaljerna, och dessa ljus är inget undantag. Budskapen på ljusen ger en lekfull och originell touch till din inredning och påminner dig varje dag om de underverk som livet har att erbjuda. Oavsett om du använder dem för att koppla av efter en lång dag på jobbet, för en romantisk kväll eller för en utekväll med vänner, kommer dessa ljus att vara ett elegant tillskott till din inredning.

"Merveilleux Patchouli"-kollektionen frånOpjet passar perfekt till alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna, bohemiska eller klassiska. De är också en perfekt present till dina nära och kära, som kommer att kunna njuta av deras söta doft och inspirerande budskap varje dag.

Ljusen ger en lugnande och behaglig atmosfär och är dessutom miljövänliga med en veke av 100 % naturlig bomull och återvinningsbara förpackningar. Lägg till en touch av lyx i ditt hem och njut av den subtila doften av patchouli med "Merveilleux Patchouli" brännbara ljus frånOpjet. Unna dig en stunds avkoppling och välbefinnande, och låt dig förtrollas av det mjuka ljuset och den förtrollande doften. Skapa en magisk känsla i ditt hem och din trädgård med Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016567
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1