Brinnande ljus stort budskap sandelträ läder Opjet

Brinnande ljus stort budskap sandelträ läder Opjet

330,55 kr

217,68 kr

-34%
Förgyll ditt hem med Opjet sandelträ- och läderljus som ger en varm och elegant atmosfär.

Slut i lager

Beskrivning

Brinnande ljus stort budskap sandelträ läder Opjet

De fantastiska budskapsljusen sandelträ läder Opjet är ett perfekt tillskott till ditt hem eller din trädgård. Ljusen tillverkas av det välkända varumärket Opjet och ger en unik doftupplevelse och en varm atmosfär. Varje ljus är designat med en speciell blandning av sandelträ och läder, vilket skapar en subtil men förtrollande doft som förflyttar dig till en värld av avkoppling och komfort.

Ljusen har också ett inspirerande budskap tryckt på glaset, vilket ger en positiv känsla till din bostad. Oavsett om du vill lugna din esprit efter en lång dag eller skapa en romantisk atmosfär, är dessa ljus perfekta för alla tillfällen.

Ljusen doftar inte bara gott, de är också estetiskt tilltalande tack vare sin eleganta, moderna design. Den omsorgsfullt designade förpackningen gör dem också till en utmärkt present till dina nära och kära eller vänner.

Ljusen är tillverkade av ingredienser av högsta kvalitet och brinner rent och jämnt, vilket ger en lång brinntid. Dessutom är de miljövänliga, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för ditt hem.

Kort sagt, de fantastiska brinnande ljusen sandelträ läder Opjet är det perfekta valet för att lägga till en touch av lyx och komfort i ditt hem eller trädgård. Beställ nu och låt dig förföras av den förtrollande doften från dessa ljus.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016569
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1