Pall Opjet Vicky Palazzo [Storlek 39 cm]

Pall Opjet Vicky Palazzo [Storlek 39 cm]

1 738,47 kr

1 303,84 kr

-25%
Förvandla ditt hem till ett palats med pallen Opjet Vicky Palazzo - elegans och komfort från Opjet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Pall Opjet Vicky Palazzo

Pallen Opjet Vicky Palazzo är ett elegant och funktionellt tillskott till alla hem eller trädgårdar. Denna pall är designad av det välkända varumärket Opjet och kombinerar stil och funktionalitet för att skapa en unik pjäs för ditt utrymme.

Pallen Opjet Vicky Palazzo är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara hållbar utan även estetiskt tilltalande. Den moderna, sofistikerade designen ger en touch av förfining till alla rum, oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum eller till och med en utomhusterrass.

Den bekväma, ergonomiska sitsen är perfekt för att luta sig tillbaka och koppla av efter en lång dag. Pallen är också lätt och enkel att flytta, vilket gör den till ett perfekt val för vardagsrum där flexibilitet är viktigt.

Oavsett om du behöver en extra sittplats för en kväll ute med vänner eller en plats att sitta på medan du arbetar i trädgården, passar pallen Opjet Vicky Palazzo för alla tillfällen. Den mångsidiga designen gör den till ett perfekt val för alla typer av inredningar, oavsett om de är moderna eller mer traditionella.

Förutom att vara praktisk och attraktiv är Opjet Vicky Palazzo -pallen också lätt att underhålla. Det högkvalitativa tygöverdraget är fläckavvisande och lätt att rengöra, vilket gör den till ett perfekt val för familjer med barn eller husdjur.

Pall Opjet Vicky Palazzo finns i en rad olika färger för att matcha din personliga stil och är en kvalitetsinvestering för ditt hem eller din trädgård. Lägg till en touch av sofistikering och komfort till ditt utrymme med denna eleganta och funktionella pall från Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016595
Färg grön
Färg Grön
Storlek 39 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1