Niel berg- och dalbana Opjet [Storlek 11 cm]

Niel berg- och dalbana Opjet [Storlek 11 cm]

96,60 kr

71,73 kr

-26%
Upptäck underlägget från Niel Opjet, det perfekta tillbehöret för att ge din inredning en elegant touch. Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Niel berg- och dalbana Opjet

Underlägget Niel Opjet är ett viktigt tillbehör för ditt hem och din trädgård. Underlägget tillverkas av det kända varumärket Opjet och kombinerar elegans och funktionalitet för att skydda dina ytor från skador som orsakas av glas och koppar.

Detta slitstarka underlägg är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla länge. Den eleganta, moderna designen ger en sofistikerad touch till ditt bord eller din uteplats. Det finns också i en mängd olika färger för att matcha alla inredningsstilar.

Förutom sin skyddande funktion kan underlägget Niel Opjet också användas som ett elegant underlägg för varma eller kalla drycker. Den halkfria beläggningen ger perfekt grepp för att förhindra spill och halka. Så du kan njuta av dina drycker utan att oroa dig för spill.

Detta underlägg är inte bara praktiskt, det är också lätt att underhålla. Det kan torkas rent eller diskas i diskmaskin för en mer grundlig rengöring. Dessutom kan det tack vare sin kompakta storlek enkelt förvaras i en låda eller hängas på en krok för att spara utrymme.

Oavsett om du är värd för en middagsbjudning med vänner eller tillbringar en avkopplande stund i din trädgård, kommer Niel Opjet underlägg att vara din trogna allierade för att skydda dina ytor och lägga till en touch av stil i din inredning. Så vänta inte längre och köp detta underlägg av högsta kvalitet från Opjet för en praktisk och estetisk upplevelse.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016600
Färg brun
Färg Brun
Storlek 11 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1