Badrumsglas Opjet Thomas [Storlek 9,8 cm]

Badrumsglas Opjet Thomas [Storlek 9,8 cm]

97,94 kr

74,56 kr

-24%
Upptäck elegansen och användbarheten hos Opjet Thomas badrumstumbler för ett modernt och trendigt badrum. Av Opjet, för Maison & Jardin.

Slut i lager

Beskrivning

Badrumsglas Opjet Thomas

Badrumsglaset Opjet Thomas är ett praktiskt och elegant tillbehör som kompletterar din badrumsinredning. Designad av Opjet, specialister påart hem- och trädgårdsdekoration, kombinerar denna tumlare funktionalitet och design.

Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både solid och hållbar. Den raffinerade, moderna designen ger ditt badrum en sofistikerad touch. Den finns i en rad olika färger och passar perfekt in i alla inredningsstilar.

Den här muggen kan användas för att förvara tandborstar, bomullspinnar eller andra badrumstillbehör. Den ergonomiska formen gör den lätt att hantera och rengöra. Perfekt för att hålla ordning och reda i badrummet.

Oavsett om du vill ge ditt badrum en touch av lyx eller ge en elegant present till någon du tycker om, är Opjet Thomas badrumstumbler ett perfekt val. Den diskreta präglade logotypen ger en subtil känsla av sofistikering. Denna funktionella och dekorativa accessoar kommer att bli ett riktigt blickfång i ditt hem.

Lita på att Opjet ger din vardag en touch av stil och kvalitet. Beställ Opjet Thomas badrumstumbler nu och njut av en toppmodern accessoar för ditt badrum.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016614
Färg beige
Färg Beige
Storlek 9,8 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1