Brutto kopp Opjet [Storlek 9,1 cm]

Brutto kopp Opjet [Storlek 9,1 cm]

97,94 kr

74,56 kr

-24%
Den grova tumlaren Opjet, det viktiga tillbehöret för ditt hem och din trädgård. Upptäck kvaliteten och stilen hos varumärket Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Brutto kopp Opjet

Den grova tumlaren Opjet är ett måste för alla hem- och trädgårdsentusiaster. Den tillverkas av det kända varumärket Opjet och är både praktisk och attraktiv. Oavsett om du vattnar växter i din trädgård eller kopplar av på din terrass, kommer denna tumbler att vara din perfekta följeslagare.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig. Den råa designen ger den en rustik, naturlig känsla som passar perfekt i alla utomhusmiljöer. Den solida, ergonomiska formen gör den dessutom lätt att hålla i och bära med sig.

Men den här muggen är inte bara praktisk, den är också vacker. De eleganta neutrala färgerna och subtila detaljerna gör detta fat till ett riktigt blickfång för ditt hem och din trädgård. Det ger din uteplats en stilfull touch och blir ett riktigt blickfång för dina gäster.

Du kan använda detta glas för en mängd olika aktiviteter i ditt hem och din trädgård. Oavsett om du njuter av en uppfriskande drink vid familjens grillfest eller tar en välförtjänt paus efter en dag i trädgården, kommer detta glas att vara din trogna allierade.

Lägg till en touch av sofistikering till dina stunder av avkoppling genom att välja den grova Opjet tumlaren. Beställ den nu och dra nytta av dess exceptionella kvalitet och unika design för alla dina aktiviteter i hemmet och trädgården.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016619
Färg vit
Färg Vit
Storlek 9,1 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1