Våg för badrumstumbler Opjet [Storlek 10,60]

Våg för badrumstumbler Opjet [Storlek 10,60]

97,94 kr

74,56 kr

-24%
Förgyll ditt badrum med wave tumbler Opjet. En elegant och praktisk accessoar för hem och trädgård.

Slut i lager

Beskrivning

Våg för badrumstumbler Opjet

Opjet våg badrum tumbler är ett måste för ditt hem och trädgård. Den tillverkas av det välkända varumärket Opjet och kombinerar elegans och funktionalitet för vardagsbruk.

Med sin vågform och eleganta design ger den en modern touch till ditt badrum. Det kan också användas i trädgården, på terrassen eller på sommarpicknicken.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och lätt att rengöra. Med en kapacitet på [X] ml är den perfekt för varma eller kalla drycker.

Oavsett om du gillar te, kaffe eller fruktjuice kommer detta glas att vara din perfekta följeslagare. Den eleganta designen passar in i alla inredningsstilar och gör den till en perfekt present till dina nära och kära.

Förutom att vara praktisk är den här muggen också miljövänlig. Det är tillverkat av återvinningsbara material och bidrar till att minska din miljöpåverkan.

Lägg till en touch av stil i din vardag med Opjet wave badrumskopp. Den finns i en rad olika färger och du kan matcha den med din inredning eller samla flera för en ännu mer modern effekt.

Unna dig lyxen av en elegant och funktionell tumlare med Opjet wave bathroom tumbler från Opjet. Den är perfekt för hem och trädgård och kommer snabbt att bli en självklarhet i vardagen. Beställ din nu och njut av en modern touch i alla dina drycker.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016623
Färg vit
Färg Vit
Storlek 10,60 - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1