Vågskål för badrum Opjet [Storlek 12,6x8,8x2,5 cm]

Vågskål för badrum Opjet [Storlek 12,6x8,8x2,5 cm]
73,46 kr
Förvandla ditt badrum till en oas med Wave Bowl Opjet, för en elegant och rogivande interiör. Upptäck den nu!
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Vågskål för badrum Opjet

Opjet vågskål för badrum är ett måste för att ge ditt badrum en touch av stil och elegans. Skålen tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är både praktisk och attraktiv, vilket ger ditt utrymme en modern touch.

Med sina böljande kurvor och vita porslinsfinish kommer denna skål att ge en känsla av lugn och ro i ditt badrum. Den är perfekt för förvaring av smycken, tvålar eller små skönhetsprodukter, så att de finns inom räckhåll och vattenstänk undviks.

Tack vare sin kompakta storlek passar vågskål Opjet sdb in i alla badrumsstilar, från den mest minimalistiska till den mest lyxiga. Den kan också användas iautres rum runt om i huset, t.ex. på en byrå i sovrummet eller på skrivbordet för att förvara dina små tillbehör.

Skålen är tillverkad av högkvalitativa material och är tålig mot vattenstänk. Den är också lätt att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för vardagsbruk.

Oavsett om du vill ge ditt badrum en sofistikerad touch eller ge en snygg och användbar present till någon du tycker om, är Opjet vågskål för badrum ett perfekt val. Så vänta inte längre, lägg till detta unika föremål till din hem- och trädgårdssamling nu.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016624
Färg vit
Färg Vit
Storlek 12,6x8,8x2,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1