Plåtburk Opjet Thomas [Storlek 10,5x12,3 cm]

Plåtburk Opjet Thomas [Storlek 10,5x12,3 cm]

195,89 kr

136,39 kr

-30%
Förvandla ditt hem med Opjet Thomas pot box, ett måste från Opjet för en elegant touch i ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Plåtburk Opjet Thomas

Krukan Opjet Thomas är det perfekta valet för att tillföra en touch av elegans och stil till ditt hem eller din trädgård. Denna kruka tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är både funktionell och estetiskt tilltalande, vilket gör den till ett måste för din inomhus- eller utomhusinredning.

Krukan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och stå emot tidens tand. Den runda formen och perfekta storleken gör den till ett mångsidigt dekorativt element som kan användas för att förvara små föremål eller växter.

Krukans eleganta, moderna design gör den till ett måste för alla som gillar modern inredning. Den släta, glänsande utsidan ger en sofistikerad touch till alla utrymmen, medan den matta insidan ger en subtil kontrast.

Oavsett om du använder den som planteringskärl för din favoritväxt eller som förvaringslåda för dina smycken, kommer denna kruka från Opjet Thomas att ge din inredning en touch av charm. Dess förmåga att anpassa sig till alla inredningsstilar gör den till en perfekt present till vänner och familj.

Förutom att vara ett dekorativt föremål är denna kruka också praktisk. Dess kompakta storlek gör den lätt att flytta runt och passa in i alla utrymmen. Dessutom är den lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett perfekt val för upptagna människor.

Oavsett om du vill ge ditt vardagsrum en sofistikerad touch eller blåsa nytt liv i din trädgård, är Opjet Thomas krukbox det perfekta tillbehöret för att ge ditt hem och din trädgård en touch av stil. Så vänta inte längre och lägg till denna eleganta kruka i din samling idag!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016627
Färg brun
Färg Brun
Storlek 10,5x12,3 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1