Disk för badrum Opjet Loren [Storlek 10,5 cm]

Disk för badrum Opjet Loren [Storlek 10,5 cm]
73,46 kr
Upptäck den sofistikerade känslan hos Opjet Loren badrumsskål för elegant och praktisk dekoration. Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Disk för badrum Opjet Loren

Badrumsskålen Opjet Loren är ett viktigt dekorativt tillbehör för ditt badrum. Med sin eleganta, moderna design kommer den att ge din inredning en sofistikerad touch. Detta fat tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är både praktiskt och attraktivt.

Skålen är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig. Den kan användas för att förvara smycken, kosmetika eller andra små föremål. Den runda formen och de upphöjda kanterna ger den en originell och elegant look, perfekt för att ge ditt badrum en touch av stil.

Detta fat passar in i temat Hem & Trädgård och ger ditt hem en naturlig och elegant touch. Den passar perfekt till alla inredningar, oavsett om de är moderna, klassiska eller bohemiska. Dess tidlösa design gör den till ett måste för varje interiör.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är Opjet Loren badrumsskål också extremt praktisk. Den kompakta storleken gör att den får plats även i de minsta utrymmena. Den kan placeras på ditt tvättställ, din badrumshylla eller till och med ditt toalettbord. Den platta basen och de lätt upphöjda kanterna förhindrar att små föremål glider eller faller ut.

Förvandla ditt badrum till ett elegant, organiserat utrymme med Opjet Loren badrumsskål. Dess eleganta design och praktiska egenskaper gör den till en kvalitetsprodukt som lever upp till varumärket Opjet:s rykte. Vänta inte längre med att lägga till denna skål till din samling av hem- och trädgårdstillbehör.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016630
Färg svart
Färg Svart
Storlek 10,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1