Badrumsglas Opjet Loren [Storlek 11 cm]

Badrumsglas Opjet Loren [Storlek 11 cm]

97,94 kr

74,56 kr

-24%
Förvandla ditt badrum till en elegant oas med Opjet Loren badrumsglas för Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Badrumsglas Opjet Loren

Badrumsbehållaren Opjet Loren är ett tillbehör för hem och trädgård som kombinerar stil och funktionalitet. Tillverkad av det välkända varumärket Opjet, är denna tumlare ett elegant tillskott till ditt badrum.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och hållbar. Den eleganta, moderna designen passar perfekt in i alla inredningar. Den borstade metallfinishen ger en sofistikerad touch till ditt badrum.

Badrumsglaset Opjet Loren ser inte bara bra ut, det är också mycket praktiskt. Den kan användas för att förvara tandborstar, bomullspinnar eller andra små badrumsartiklar. Dess halkfria bas garanterar dessutom optimal stabilitet på alla ytor.

Oavsett om du vill ge ditt badrum en touch av lyx eller organisera dina toalettartiklar, kommer denna tumbler att vara din perfekta följeslagare. Den tidlösa designen gör den också till en perfekt present till dina nära och kära.

Titta inte längre, Opjet Loren badrumstumbler är den perfekta accessoaren för ditt badrum. Beställ den nu och lägg till en touch av elegans i din vardag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016631
Färg svart
Färg Svart
Storlek 11 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1